Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΕΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ!!!!!!!

Θέλετε να μαλακώσετε γρήγορα το μοσχάρι ή το χοιρινό για να το μαγειρέψετε;
Η κινέζικη κουζίνα χρησιμοποιεί σόδα φαγητού ..κόβετε σε λεπτές λωρίδες το κρέας, ανακατεύετε λίγη σόδα φαγητού με νερό και κάνετε μια πάστα ,αλείφετε το κρέας και το αφήνετε για λίγο ενώ ψιλοκόβετε τα λαχανικά. Ξεπλύνετε το κρέας ,βάλτε λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό
τηγάνι στεγνώνετε το κρέας σε λίγο χαρτί κουζίνας και το κοκκινίζετε απ' όλες τις πλευρές του στο τηγάνι...συνεχίζετε με τα λαχανικά, λίγο νερό και μπαχαρικά αν θέλετε σάλτσα ...και καλή όρεξη!!!το κρέας γίνεται σαν βούτυρο!!!