Σύμφωνα με τον Dr.Peter Adamo και την Catherine Whitney που έχουν γράψει το βιβλιίο τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο αίματός σας ανάλογα με τον τύπο αίματος κάθε ανθρώπου υπάρχουν φαγητά που αδυνατίζουν και φαγητά που παχαίνουν.
ΟΜΑΔΑ Ο
Παχαίνουν: σιτάρι, καλαμπόκι, φακές, λάχανο, κουνουπίδι, λαχανάκια βρυξελλών, φασόλια νέιβι και κίντνεϊ.
Αδυνατίζουν:κόκκινο κρέας, θαλασσινά, συκώτι, λαχανίδα, σπανάκι μπρόκολα, ιωδιωμένο αλάτι.
ΟΜΑΔΑ Α
Παχαίνουν: κρέας { μοσχάρι, χοιρινό}, γαλακτοκομικά, σιτάρι { σε μεγάλες ποσότητες}, φασόλια λίμα και κίντνεϊ.
Αδυνατίζουν: φυτικά έλαια, τροφές σόγιας , λαχανικά, ανανάς.
ΟΜΑΔΑ Β
Παχαίνουν: καλαμπόκι, φακές, φυστίκια, σουσάμι, ταχίνι, φαγόπυρο, σιτάρι!!!
Αδυνατίζουν:πράσινα λαχανικά, κρέας, αβγά, συκώτι , ρόφημα γλυκόριζας.
ΟΜΑΔΑ ΑΒ
Παχαίνουν: κόκκινο κρέας, σιτάρι, καλαμπόκι, φαγόπυρο, σπόροι, φασόλια λίμα και κίντνεϊ.
Αδυνατίζουν: θαλασσινά, πράσινα λαχανικά, γαλακτοκομικά , αλκαλικά φρούτα, ανανάς, φύκια κελπ
Έλα να συζητήσουμε την διατροφή σου: mailto:sayfood@hotmail.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου