Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Γεύματα των 400 θερμίδων: Τα κορίτσια ξενυχτάνε


Δεν χρειάζεται να μένεις μέσα στο σπίτι για να αδυνατίσεις. Αρκεί να... μείνεις στις 400 θερμίδες - ο ιδανικός αριθμός για να ελέγχεις το βάρος σου αλλά και να χορτάσεις.

Και όχι μόνο. Με αυτή την τακτική...................
θα χάσεις τα κιλά απολαμβάνοντας γευστικές τροφές χωρίς όμως να έχεις το άγχος για το αν τρως σωστά αλλά και αν καταναλώνεις το σωστό αριθμό θερμίδων.

Επιπλέον, στοιχεία δείχνουν ότι όταν ακολουθούμε δίαιτες που είναι εύκολες και περιλαμβάνουν τροφές που μας αρέσουν έχουμε πιο πολλές πιθανότητες να τις διατηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα και να φτάσουμε στον τελικό στόχο.

Στο Μεξικάνικο
Παρήγγειλε μία κανονική μερίδα για όλους Νάτσος (1/4 της μερίδας περιέχει περίπου 200 θερμίδες) και μία μικρή μαργαρίτα με θρυμματισμένο πάγο για σένα. Ο πάγος που περιέχει αραιώνει το ποτό και επομένως θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο για να το καταναλώσεις. Αν στο συγκεκριμένο μεξικάνικο χρησιμοποιούν πραγματικά φρούτα, φρόντισε να παραγγείλεις μαργαρίτα φράουλα.
Συνολικές Θερμίδες: 395

Στο Σαλόνι Σου
Σέρβιρε μαλακό κατσικίσιο τυρί, το οποίο έχει λιγότερες θερμίδες από το σκληρό τυρί (μια μερίδα κατσικίσιο τυρί των 30 γρ. έχει 75 θερμίδες), 2 κράκερ Elite Κλασσικά (δίνουν μόλις 75 θερμίδες), φέτες μήλου (μισό μήλο δίνει 40 θερμίδες) και μαύρη σοκολάτα (τα 15 γρ. δίνουν 75 θερμίδες). Μαζί με αυτά μπορείς να απολαύσεις και ένα ποτήρι κρασί (θα σε επιβαρύνει με μόλις 125 θερμίδες).
Συνολικές Θερμίδες: 390

Έξω Για ποτό
Επειδή καλό είναι να μην πίνεις με άδειο στομάχι, ξεκίνησε τη βραδιά σου με αλμυρά σνακ (τα 30 γρ. -όσο μία χούφτα- περιέχουν 50 θερμίδες). Στη συνέχεια παρήγγειλε το ποτό σου. Σου προτείνουμε ένα μέτριο μαρτίνι (170 θερμίδες) ή ένα ποτήρι λευκό κρασί (120 θερμίδες). Ολοκλήρωσε τη βραδιά με 2 μίνι σουβλάκια κοτόπουλου ή 1 κανονικό σε μέγεθος σουβλάκι.
Συνολικές Θερμίδες: 400

Ώρα Για Πίτσα
Παρήγγειλε πίτσα με λεπτή ζύμη (για να περιορίσεις τους υδατάνθρακες), αλλά ζήτησε να την «ενισχύσουν» με έξτρα λαχανικά όπως φρέσκια ντομάτα, μανιτάρια και πιπεριές για να είναι πιο χορταστική (το 1/4 μιας μέτριας πίτσας με λεπτή ζύμη θα σε επιβαρύνει με 270 θερμίδες). Αν είσαι λάτρις της μπίρας, δεν χρειάζεται να τη στερηθείς. Ένα κουτάκι δίνει περίπου 150 θερμίδες.
Συνολικές Θερμίδες: 420    πηγη: prevention

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου