Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ

Ψιλοκόβετε σπανάκι γύρω στο μισό κιλό ...και το βάζετε να μαραθεί σε νερό που βράζει για λίγα λεπτά. Προσθέτετε ντομάτα σάλτσα , χαμηλώνετε την θερμοκρασία , αλάτι , πιπέρι, και ένα ποτήρι κοφτό μακαρονάκι. Ανακατεύετε συχνά να μην κολλήσει κάτω.Εύκολο και γρήγορο φαγητό!!! Θυμηθείτε να το αφήνετε να κρυώνει μισή ώρα και μετά αν είναι να το φάτε την επόμενη μέρα, να το βάζετε το βράδυ στο ψυγείο.!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου