Αν φουσκώνεις με την γλουτένη ...να μια ωραία συνταγή για αρτοπαρασκευαστή !!!KENWOOD 350...πρόγραμμα 5.
400 ml νερό
3 κουταλιές σούπας λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
2 κούπες ντίνκελ αλεύρι
1 κούπα ζέα
2 κουταλάκια ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι μπεικιν
μια χούφτα λιναρόσπορο
Μόλις κρυώσει το ψωμί μπορείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο και βγάζετε την ποσότητα που θέλετε κάθε φορά/....το ζεσταίνετε λίγο στην τοστιέρα..και είναι πολύ νόστιμο!!! και ελαφρύ!!!!
400 ml νερό
3 κουταλιές σούπας λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
2 κούπες ντίνκελ αλεύρι
1 κούπα ζέα
2 κουταλάκια ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι μπεικιν
μια χούφτα λιναρόσπορο
Μόλις κρυώσει το ψωμί μπορείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο και βγάζετε την ποσότητα που θέλετε κάθε φορά/....το ζεσταίνετε λίγο στην τοστιέρα..και είναι πολύ νόστιμο!!! και ελαφρύ!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου