Την μπαμπανέτσα με καλαμποκάλευρο φαντάζομαι την ξέρεις...την μπαμπανέτσα με φαρίνα όμως;;;
Έχεις τα υλικά για πίττα αλλά το φύλλο;;; ποιος ανοίγει φύλλο τώρα;;
Αν έχεις δοκιμάσει σπιτικό φύλλο πολύ δύσκολα συμβιβάζεσαι με τα έτοιμα..έτσι λοιπόν έχω να σου προτείνω μια πολύ εύκολη συνταγή!!!
Αν θες την κάνεις νηστήσιμη , αν θες βάζεις τυρί, αυγό, δική σου επιλογή, όπως και να βάλεις καλαμποκάλευρο αν σ΄αρέσει η να πειραματιστείς με άλλα είδη αλευριού.
αν δεν έχεις αέρα πρέπει να την βάλεις να ψηθεί πρώτα από κάτω μισή ώρα με τρία τέταρτα και μετα να το γυρίσεις πανω κάτω . Είναι ανάλογα με το φούρνο...( από προσωπικές συνταγές)
Καλή επιτυχίιιιιιιαααααα!!!!!!!Έλλη...\περιμένω σχόλια.. !!!!!
Έχεις τα υλικά για πίττα αλλά το φύλλο;;; ποιος ανοίγει φύλλο τώρα;;
Αν έχεις δοκιμάσει σπιτικό φύλλο πολύ δύσκολα συμβιβάζεσαι με τα έτοιμα..έτσι λοιπόν έχω να σου προτείνω μια πολύ εύκολη συνταγή!!!
Αν θες την κάνεις νηστήσιμη , αν θες βάζεις τυρί, αυγό, δική σου επιλογή, όπως και να βάλεις καλαμποκάλευρο αν σ΄αρέσει η να πειραματιστείς με άλλα είδη αλευριού.
- ενάμισι φλυτζάνι φαρίνα
- τρεις κουταλιές ελαιόλαδο
- ένα κουταλάκι αλάτι
- νερό όσο πάρει για να γίνει ένας μάλλον πηκτός χυλός
- λαδώνεις ένα αντικολλητικό ταψάκι ,,, απλώνεις τη μισή ζύμη
- βάζεις από πάνω τη γέμιση που θες { σπανάκι φρέσκο ή καταψυγμένο στραγγισμένο καλά, ή σέσκουλα , αν θες λίγο τυρί , ένα αυγό , άνιθο ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι, πιπέρι λίγο λάδι )
- καλύπτεις με τον υπόλοιπο χυλό
- τέλος ρίχνεις λίγο λάδι κυκλικά με το χέρι σου
αν δεν έχεις αέρα πρέπει να την βάλεις να ψηθεί πρώτα από κάτω μισή ώρα με τρία τέταρτα και μετα να το γυρίσεις πανω κάτω . Είναι ανάλογα με το φούρνο...( από προσωπικές συνταγές)
Καλή επιτυχίιιιιιιαααααα!!!!!!!Έλλη...\περιμένω σχόλια.. !!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου