Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΒΑΡΟΣ;;; ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ;;;;;;

Παρατηρώ ότι πολλες φίλες μου πηγαν σε διαιτολόγο και έχασαν βάρος ..!!!!! πολύ ευχάριστο αυτό .
Μετά όμως από έναν -δύο - τρεις μήνες εκφράζουν τις ανησυχίες τους καθώς βλέπουν πάλι τη ζυγαριά να ανεβαίνει. Το ίδιο συνέβει και σε μένα ....
Αν δεν αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής ή στην φιλοσοφία του φαγητού , για μένα είναι λογική η αύξηση του βάρους και συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις .
Δεν ξέρω αν θα πετύχει ,  πρότεινα πάντως μια φορά την εβδομάδα να κάνουμε συναντήσεις διατροφικής υποστήριξης , ακόμη και το φαγητό μπορεί να γίνει εξαρτηση, κι από απόλαυση ,επιβίωση να γίνει ένα μαρτύριο.
Πολλοί άνθρωποι γύρω μας , έχουν μια δυσκολία με το φαγητό, ας πούμε τρώνε και μετά αισθάνονται τύψεις που έφαγαν , ή ανησυχία ότι θα ανεβεί η ζυγαριά.
Πάντως πιστεύω οπως ο καθένας και η καθεμία ξέρει κατα βάθος τι είναι αυτό που κάνει την ζυγαριά να ανεβαίνει...άλλος είναι ο λόγος  που βρίσκουμε καταφύγιο στη ζάχαρη ή στη σοκολάτα.σε υπερβολικό όμως βαθμό... η υπερβολή είναι το λάθος κι όχι η στέρηση....και πραγματικά τίποτα δεν είναι απογορευμένο στη διατροφή , εκτός αν υπάρχει λόγος υγείας.
Ο εαυτός σας είναι αξιαγάπητος,ας του  φερθείτε  με προσοχή !!ας  αφουγκραστείτε τις ανάγκες του!!!
                                                                                                          Έλλη sayfood@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου