Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ-ΓΙΑ ΔΕΙΠΝΟ-ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΣΝΑΚ

ΥΛΙΚΑ:
ΔΥΟ ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ
ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ
MIΣO ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ
...Βάζουμε τα υλικά με τη σειρά σε μια λεκανίτσα και ανακατεύοντας ρίχνουμε χλιαρό νερό περίπου μια κούπα . ώστε να γίνει μια αφράτη ζύμη ,που να κολλάει ελαφρώς στα δάκτυλα.
Αυτό γίνεται πολύ γρήγορα γιατί αν ζυμώσετε τη ζύμη για ώρα θα σκληρύνει.
Λαδώνεται ένα μεγάλο ταψί του φούρνου, απλώνετε τη ζύμη , βάζετε από πάνω τα υλικά που επιθυμείτε{ μπέικον , πιπεριά κόκκινη, πράσινη , ψιλοκομμένο κρεμμύδι, κασέρι γκούντα  σε χοντρά κομμάτια, φέτες ντομάτας φρέσκιας...}
Δεν ενώνετε τα υλικά αλλά τα σκορπάτε στην επιφάνεια της ζύμης...βάζετε το ταψί 15 λεπτά από κάτω και μετά πάνω κάτω στους 200 βαθμούς μέχρι να αρχίσει να παίρνει λίγο χρώμα από πάνω .
Δεν αφήνετε τη πίτσα στον φούρνο , την βγάζετε αμέσως γιατί ξεραίνετε, την κόβετε κι αν θέλετε να τη ζεστάνετε ,όχι στον αέρα , στον κανονικό φούρνο στους 100 βαθμούς για λίγο.
Καλή επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου