Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς ζάχαρη???

...μπορείς να ζήσεις χωρις ζάχαρη;;;;;
Μια δοκιμή θα σε πείσει .Εμπλούτισε τη διατροφή σου με πρωτείνες και θα δεις ότι θα σου κοπούν οι λιγούρες..
Πρόσθεσε στο πρωινό σου αυγά
Στο μεσημεριανό σου ψάρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα , κουνέλι
Στο βραδινό σου γιαούρτι
Φαε δυό φρούτα ολόκληρα τη μέρα και τουλάχιστον μια μεγάλη σαλάτα,,,και κράτα το γλυκό για μια φορά τη βδομάδα ..
Θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολο είναι να απαλλαγείς από τις λιγούρες σου!!!

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιστροφή γευμάτων.....

Αν έχετε διαπιστώσει ότι πεινάτε το πρωί στη δουλειά και νιώθετε ότι το πρωινό σας δεν σας καλύπτει ,,δοκιμάστε την αντιστροφή στα γεύματα σας.
Συνήθως οι εργαζόμενοι μαγειρεύουν από το βράδυ...δοκιμάστε πρωινό να φάτε λίγο από το φαγητό σας ...μισή μερίδα ας πούμε,, μεσημεριανό κανονικά το φαγητό σας με τη σαλάτα και βραδινό κάτι ελαφρύ όπως δημητριακά με γάλα ή γιαούρτι με φρούτα ...ενδιαμεσα μόνον καφέ ή τσάι ...καλύπτεστε τώρα πιο καλά ενεργειακά???
Οι περισσότερες κυρίες που συζητώ μαζί τους αισθάνονται μια ενεργειακή πτώση,,στις 11-12 το πρωί και στις 4-6 το απόγευμα..όπου ξεφεύγουν τρώγοντας ένα σωρό ενεργειακά σνακ ή γλυκά , τα οποία δεν προσφέρουν στον οργανισμό παρά αχρηστες θερμίδες..
Πιστεύω ότι μια αντιστροφή στα γεύματα θα βοηθούσε ...μια δοκιμή θα σας πείσει αν ταιριάζει σε σας αυτό το πρόγραμμα!!!!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

πρωινο;;;;;;ή μεσημεριανο;;;;;;

.......κι όμως είναι πρωινό!!!Αν θέλετε ένα πρωινό που να σας κρατήσει άνετα ως το μεσημέρι
σωτάρετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι λίγα λαχανικά εποχής , ριχνετε λίγο νεράκι και τα αφήνετε σκεπασμένα 5 λεπτά να μαλακώσουν αλλά όχι εντελώς.
Βράζετε ταυτόχρονα , λίγο κεχρί ,όπως βράζετε το ρύζι, ή αν δεν έχετε κεχρί λίγο ρύζι γιασμίν ή μπασμάτι , νομίζω θα σας δώσει το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα.Από πάνω λίγο πιπέρι καγιέν και ό,τι και να σας τύχει στη δουλειά θα είστε δυνατοί να το αντιμετωπίσετε!!!