.......κι όμως είναι πρωινό!!!Αν θέλετε ένα πρωινό που να σας κρατήσει άνετα ως το μεσημέρι
σωτάρετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι λίγα λαχανικά εποχής , ριχνετε λίγο νεράκι και τα αφήνετε σκεπασμένα 5 λεπτά να μαλακώσουν αλλά όχι εντελώς.
Βράζετε ταυτόχρονα , λίγο κεχρί ,όπως βράζετε το ρύζι, ή αν δεν έχετε κεχρί λίγο ρύζι γιασμίν ή μπασμάτι , νομίζω θα σας δώσει το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα.Από πάνω λίγο πιπέρι καγιέν και ό,τι και να σας τύχει στη δουλειά θα είστε δυνατοί να το αντιμετωπίσετε!!!
σωτάρετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι λίγα λαχανικά εποχής , ριχνετε λίγο νεράκι και τα αφήνετε σκεπασμένα 5 λεπτά να μαλακώσουν αλλά όχι εντελώς.
Βράζετε ταυτόχρονα , λίγο κεχρί ,όπως βράζετε το ρύζι, ή αν δεν έχετε κεχρί λίγο ρύζι γιασμίν ή μπασμάτι , νομίζω θα σας δώσει το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα.Από πάνω λίγο πιπέρι καγιέν και ό,τι και να σας τύχει στη δουλειά θα είστε δυνατοί να το αντιμετωπίσετε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου