Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΚΕΙΚ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ!!!!

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΄΄Η ΣΕ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ..
ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ  ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΗ , ΒΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΦΛΥΝΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ
ΔΕΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥΣ
ΤΑ 250ML ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 7,5 ΕΥΡΩ
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ!!!

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή συνταγή...σ ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΦΕΝΔΑΜΟ Κ ΘΕΛΩ. Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΓΙΑ 500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ? ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΕΙΚ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΣΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΑΧΑΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή