Εύκολα , γρήγορα και αρέσουν πολύ σε μικρούς και μεγάλους!
Η συνταγή; πανεύκολη!!!Με πολύ λίγη ζάχαρη, χωρίς ζαχαρούχο γάλα και με πολύ απλά υλικά με όσο το δυνατόν λιγότερα πρόσθετα
Ένα πακέτο πτι μπερ μπισκότα
Ένα ερμόλ κρύο {το βάζετε στο ψυγείο από την προηγούμενη μέρα}
Μία κρέμα γάλακτος μικρή κι αυτή κρύα
Μια πλάκα κουβερτούρα
Λίγο ζάχαρη άχνη
Χτυπάτε το ερμόλ να αφρατέψει . Ρίχνετε την ώρα που χτυπάτε και λίγη ζάχαρη άχνη , όσο γλυκό το θέλετε εσείς. Δοκιμάστε.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και συνεχίστε το χτύπημα
Πριν αρχίσετε να χτυπάτε το ερμόλ βάζετε την κουβερτούρα σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία να λιώσει
και μόλις κρυώσει την βάζετε κι αυτή στις κρέμες και ανακατεύετε καλά
Σε ένα ταπερ ορθογώνιο βάζετε στην κάτω επιφάνεια πτι μπερ με την καλή τους επιφάνεια από κάτω, στην μέση στρώνετε την κρέμα παγωτού και από πάνω με την ίδια διάταξη στρώνετε πάλι μπίσκότα , μέχρι να καλυφθεί η επιφάνεια
Βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη , για δυο ώρες , το βγάζετε και χαράζετε τα σαντουιτσάκια να ξεχωρίσουν ανάμεσα στα μπισκότα
Σ' αυτή τη φάση αν θέλετε τα βάζετε σε ατομικά σακουλάκια ,,και τα σαντουιτσάκια σας είναι έτοιμα!!!Πριν τα φάτε αφήστε τα εκτός ψυγείου πέντε - δέκα λεπτά να ξεπαγώσουν.
Καλή επιτυχία!!!!έλλη sayfood@hotmail.gr από προσωπική συνταγή
Η συνταγή; πανεύκολη!!!Με πολύ λίγη ζάχαρη, χωρίς ζαχαρούχο γάλα και με πολύ απλά υλικά με όσο το δυνατόν λιγότερα πρόσθετα
Ένα πακέτο πτι μπερ μπισκότα
Ένα ερμόλ κρύο {το βάζετε στο ψυγείο από την προηγούμενη μέρα}
Μία κρέμα γάλακτος μικρή κι αυτή κρύα
Μια πλάκα κουβερτούρα
Λίγο ζάχαρη άχνη
Χτυπάτε το ερμόλ να αφρατέψει . Ρίχνετε την ώρα που χτυπάτε και λίγη ζάχαρη άχνη , όσο γλυκό το θέλετε εσείς. Δοκιμάστε.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και συνεχίστε το χτύπημα
Πριν αρχίσετε να χτυπάτε το ερμόλ βάζετε την κουβερτούρα σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία να λιώσει
και μόλις κρυώσει την βάζετε κι αυτή στις κρέμες και ανακατεύετε καλά
Σε ένα ταπερ ορθογώνιο βάζετε στην κάτω επιφάνεια πτι μπερ με την καλή τους επιφάνεια από κάτω, στην μέση στρώνετε την κρέμα παγωτού και από πάνω με την ίδια διάταξη στρώνετε πάλι μπίσκότα , μέχρι να καλυφθεί η επιφάνεια
Βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη , για δυο ώρες , το βγάζετε και χαράζετε τα σαντουιτσάκια να ξεχωρίσουν ανάμεσα στα μπισκότα
Σ' αυτή τη φάση αν θέλετε τα βάζετε σε ατομικά σακουλάκια ,,και τα σαντουιτσάκια σας είναι έτοιμα!!!Πριν τα φάτε αφήστε τα εκτός ψυγείου πέντε - δέκα λεπτά να ξεπαγώσουν.
Καλή επιτυχία!!!!έλλη sayfood@hotmail.gr από προσωπική συνταγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου