Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Παραλλαγή

Τα σαντουιτσάκια παγωτού γίνονται και διαφορετικά:
Χτυπάμε μία μόρφατ σε κονσέρβα με λίγη άχνη , μισό εβαπορέ ή μια light κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε μια κουβερτούρα λιωμένη .
Μετά μισή ώρα βγάζουμε το μπωλ από την κατάψυξη και χτυπάμε πάλι την κρέμα να αφρατέψει.
Τοποθετούμε την κρέμα ανάμεσα στα πτι μπερ . Μόλις κρυώσει κόβουμε τα σαντουιτς κι αν θέλουμε τα βάζουμε σε ατομικά σακουλάκια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου