Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Μην πετάτε το καρπούζι που σας περισσεύει!!

Φτιάξτε εύκολη γρανίτα με το υπόλοιπο καρπούζι !!!Πώς;;
Αν έχετε αποχυμωτή , το καθαρίζετε από τα κουκούτσια και το περνάτε για να πάρετε τον καθαρό χυμό του.
Το βάζετε σε μεταλλικό μπωλ κατά προτίμηση , στύβετε το χυμό ενός λάιμ ,που θα του δώσει περισσότερη δροσιά  και λεπτή γεύση , και αν σας φαίνετε πικρό προσθέτετε κάτι σε γλυκαντικό .
Προσωπικά έβαλα ένα κουταλάκι ακατέργαστη στέβια , η οποία έχει μηδέν θερμίδες , δεν έχει καμιά επίδραση στο ζάκχαρο του αίματος , και είναι πολύ πιο γλυκιά από την ζάχαρη , άρα βάζουμε πολύ λιγότερο ...
Όταν το βάλουμε στην κατάψυξη φροντίζουμε να το ανακατεύουμε ξύνοντας με ένα πιρούνι , ώστε να αποκτήσει την υφή της γρανίτας !!!και καλή απολαυση σας εύχομαι στην μέση του ΄καύσωνα΄είναι πραγματικά πολύ δροσιστικό!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου