Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΤΙ ΜΕ ΔΡΟΣΙΖΕΙ;;;;ΤΙ ΜΕ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ;;;

Στο ξύπνημα βάλτε λίγο δροσερό νερό σε ένα ποτήρι , προσθέστε το χυμό ενός φρέσκου λεμονιού,ή μισού  φρέσκου γκρειπ φρουτ!!Μετά αν θέλετε πιέστε τον καφέ σας ...
Ενδιάμεσα πολύ ενυδατικό είναι το κεφίρ ή το αριάν ,όποιο προτιμάτε, αν σας φαινεται πηχτό αραιώστε με λίγο δροσερό νερό!
Πριν το μεσημεριανό σας όταν γυρίζετε κουρασμένοι σπίτι θυμηθείτε να πιείτε νερό , να περιμένετε ένα τέταρτο έως μισή ώρα και μετά να απολαύσετε το γεύμα σας .
Δύο ώρες μετά το μεσημεριανό , τα ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα ,ροδάκινο, πεπόνι, καρπούζι,... θα σας δώσουν εκτός από τη δροσιά τους και τις πολύτιμες βιταμίνες τους !Θυμηθείτε πάλι πριν πιείτε τον απογευματινό καφέ σας να πίνετε ένα ποτήρι νερό ..μην περιμένετε να ενυδατωθείτε από το νερό που συνοδεύει το φραπέ σας στο ίδιο ποτήρι..Συνεχίστε δροσιστικά ως το βράδυ πίνοντας ένα ποτήρι νερό όταν ξεκινήσετε να πεινάτε ,,γιατί πολλές φορές αυτό που αισθάνεστε δεν είναι πείνα ,,,είναι δίψα!!!
Δοκιμάστε να φάτε για βραδινό μια δροσιστική καλοκαιρινή σαλάτα και θα διαπιστώσετε τη διαφορά με ένα λιπαρό βραδινό, με αλάτι, ζάχαρη,  στο πώς ξυπνάτε το πρωί ...Απλά δοκιμάστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου